Ak Partinin Adayı Kağan Mehmet Usta

1

İznik Ak Parti’nin belediye başkan adayı Kağan Mehmet Usta oldu.

Ak Parti’de sekiz adayın yarıştığı belediye başkanlığı adaylığında Genel Merkezin kararı ile Belediye başkan adayı Kağan Mehmet Usta oldu.

Bursa Adayları Pazar Günü Açıklanıyor

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri AK Parti Bursa Aday Tanıtım Toplantısı Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Milletvekillerinin katılımı ile Pazar günü sat:14.30’da Merinos AKKM Osmangazi Salonunda gerçekleştirilecek.

Kağan Usta gazetemize verdiği ilk beyanında “Pazartesi gününden itibaren seçim çalışmalarına start vereceğiz 46 mahallemizde girmedik ev çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız. İznik’in ve vatandaşlarımızın beklenti ve sorunlarını biliyoruz Turizm, Eğitim, Tarım ve Hayvancılık, Kültür, Spor ve Sosyal Hizmetler alanında çalışmalarımızı yaptık, Eksikliklerin farkındayız. Vatandaşlarımız ile birlikte uyum içerisinde hizmet edeceğiz kimseyi ama kimseyi ötekileştirmeyeceğiz” dedi.

Kağan Mehmet Usta kimdir…

16.09.1966 yılında doğdu. İlk ve orta öğrenimini İznik’te tamamladı. İznik Alparslan ilkokulundan 1977 yılında, İznik Lisesinden 1983 yılında ve Uludağ Üniversitesi Turizm İşletmecilik ve Otelcilik Yüksek Okulundan (4 Yıllık) 1988 yılında mezun oldu.

2002 Yılında Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği Ana Bilim Dalında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak Turizm Bilim Uzmanı olarak mezun oldu.

2003-2008 Yılları arasında Uludağ Üniversitesi Yalova Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otelcilik Programında öğretim görevlisi olarak ders verdi. 2008 yılından bu yana 2014 yılına kadar Uludağ Üniversitesi İznik Meslek Yüksek Okulunda Turizm Rehberliği Programında ders verdi.2005 yılında “İnanç Turizmi Potansiyeli Açısından İznik’in Değerlendirilmesi” konulu bitirme tezi ile Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Ana Bilim Dalında yüksek lisansını tamamladı. 2006 ve 2008 yıllarında II. ve III. Balıkesir Ulusal Turizm Kongrelerinde İznik ve İznik turizmi konularında sunum yaptı.

Evli ve 3 çocuk babası olan Usta, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi İznik Deprem Zararlarının Azaltılması merkezinde yönetici olarak çalışıyor.

1 Comment
  1. ediz says

    zeynel abidin turanı beklerken hayal krıklıgına ugradık arkadaşlar

Leave A Reply

Your email address will not be published.