AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI USTA, BAŞKAN SARGIN’I ZİYARET ETTİ

0

İznik  Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İznik ilçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve Ak Parti İznik İlçe Belediye Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta’yı makamında kabul etti.

Ak Parti İznik ilçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve Ak Parti’nin İznik İlçe Belediye Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta, Belediye Başkanı Osman Sargın’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Sargın ve Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalara ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Osman Sargın Ziyaretleri için teşekkür ediyor, seçimlerin ilçemiz, ülkemiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Ak Parti’nin seçimden zaferle çıkacağına olan inancının tam olduğunu söyledi. Kağan Mehmet Usta yanında ve partisinin hizmetinde olduğunu bir kez daha ifade eden Başkan Sargın, elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Kağan Mehmet Usta de yaklaşan yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını vurgulayarak, İznik için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

????????????????????????????????????

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.