UEDAŞ’tan Gazetemize Ziyaret

0

UEDAŞ Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim Uzmanı Melek Poyraz ve İznik UEDAŞ Müdürü Hüseyin Karakaş İznik Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette kendilerini yazı işleri müdürü Uğur Demirtaş karşıladı.

24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla gerçekleşen ziyarette devam eden ve sonraki dönemde yapılacak olan planlamalar ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

İznik’teki dağıtım ağı ve yaşanan sorunlar ile ilgili bilgi alışverişi yapılmasının ardından İznik genelinde devam eden yeni yatırım ve altyapı çalışmalarına da değinildi. İznik’e 20 dönümlük bir alana yapılacak trafo merkezi ile İznik’in çevre ilçelere bağımlılığın tamamen ortadan kalkacağını ifade eden İşletme müdürü Karakaş, “ 20 dönüm üzerine kurulacak trafo merkezi ile İznik artık kendi enerjisini kendisi yönlendirecek, çevre ilçelerdeki kesintilerden hiçbir şekilde etkilenmeyeceğiz bu merkezin yapılacağı alan ile ilgili kamulaştırma çalışmaları halen devam ediyor. İnşallah kısa zaman içerisinde kamulaştırmanın geçekleşmesinin ardından ihale aşmasına geçilecektir” dedi.

UEDAŞ Genel Müdürlüğü Kurumsal İletişim Uzmanı Melek Poyraz kurumun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgi vererek gazetenin 24 Temmuz Basın bayramını kutladı. Kendiside gazeteci olan Melek Poyraz “ UEDAŞ olarak bilgilendirmelerin bu dönemde daha fazla olacağını ve yapılacak çalışmalardan vatandaşların önceden haberi olacağını ifade ederek, basın aracılığıyla farklı dönemlerde vatandaşlarımızı bilgilendirerek yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçeceğiz” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.