2 KUPA İLE BAŞLADIK…

0

2023 Pirat Ligi başladı.

İznik Belediye Spor yelken takımımız sezona 2 kupa ile başladı.

2023 Türkiye Pirat Ligi Yelken Federasyonu (TYF) himayesinde 6 etaptan oluşan bir şampiyona olarak gerçekleştirilecek. Bayramoğlu Yelken Kulübü, tarafından organize edilen yarışların birinci ayağı 06/07 Mayıs tarihinde Darıca/Kocaeli’de gerçekleşti.

İznik Belediye Spor`u temsilen yarışan yelkencilerimiz Atacan Özen-Cenk Karakaş ikilisi genel klasmanda 4’üncü, yerli tekne klasmanında ise 2’inci olarak sezona 2 kupa ile başladılar.

İznik Belediye Spor yönetim kurulu üyesi Suat Okkalı yaptığı açıklamada “ yelken sporunu geçmişimizdeki başarılı günlerine geri döndürüyoruz. Gölde yelkenlileri görmek vatandaşlarımız tarafından taktirle karşılanıyor ve açtığımız kurslara büyük ilgi var. Bu çalışmaların neticelerini de bu yarışmalarda almaya başladık. İlk etap yarışlarında 2 kupa alan  sporcularımızı canı gönülden tebrik ederim. Spora ve sporcuya desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Kağan Mehmet Usta’ya da teşekkür ederiz.

Türkiye Pirat Ligi 2. Etap ve Erman Çeliker Kupası 27/28 Mayıs 2023 Bayramoğlu Yelken Kulübü Darıca/Kocaeli’de gerçekleşecek.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.