Zeytin üreticilerinden kooperatif yönetimine Baklavalı teşekkür

0

Üreticiler adına İznik Zeytin Kooperatifini ziyaretine giden Hüseyin Yıldızer, Serdar Aydın, Mahmut Aydın, Sedat Aydın ve Ekrem Sevim’i Zeytin kooperatifi başkanı Ali Bulut ve yönetimi ile Kooperatif müdürü Yunus Emre Koyutürk ve çalışanları karşıladı.

Üreticiler ile yönetim arasında baklavalı tatlı bir sohbet ve diyolog gerçekleşti. İznik Zeytin Kooperatifi başkanı Ali Bulut ve yönetimi bu ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Üreticilerimizin bu davranışı bizleri son derece mutlu etmiştir. Çalışma azmimizi arttırmıştır. Bizler de onlara bu nazik jestlerinden dolayı teşekkür ediyoruz dediler.

Üreticiler adına düşüncelerini ifade eden üretici, emekli Tarım bakanı müşaviri Hüseyin Yıldızer, başarılı ve bereketli bir sezon geçirdik, rekolte genelde düşüktü, ancak fiyatlar üreticiyi memnun etti. Alacaklarımızı alıyoruz. İnşallah yakın zaman da kalan miktarda ödenecek. Başarılı çalışmalarından dolayı başta Marmara Birlik Başkanı Hidamet Asa olmak üzere, İznik Zeytin Kooperatifi başkanı Ali Bulut ve yönetimine, İznik zeytin Kooperatifi Müdürü Yunus Emre Koyutürk ve personeline üreticiler olarak teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu günlerde budama ile başlayan 2021 zeytin sezonunun tüm üreticilerimiz için hayırlı ve bereketli geçmesini diliyorum. Ürünlerimizin her türlü afattan korunmasını Allah tan diliyorum. Dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.