Zeytin Kooperatifinden Açıklama

0

“Marmarabirlik kimin?” başlığı altında 22 Ocak Salı günü  gerçekleştirilen  İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi 2017-2018 İş yılı olağan mali genel kuruluna CHP İlçe Başkanının davet edilmediği yönünde çıkan haberlere İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifinden  yanıt geldi.      Yapılan açıklamada:  “ Kooperatifimiz hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir, gerçek sahibi de üretici ve ortaklardır”.

“22 Ocak’ta gerçekleştirilen Genel Kurulda hiçbir şekilde protokol daveti yapılmamış olup, herhangi bir  siyasi partiye de özel davet gönderilmemiştir”, “Genel Kurula katılma hakkı olan bütün ortaklarımız ,  inno mobil sisteminden atılan kısa SMS yoluyla davet edilmiştir. AK Parti, CHP ve MHP İlçe Başkanlıklarına da aynı sistem üzerinden davet gitmiş ve ‘ortak’ kimlikleri ile genel kurula davet edilmiştir.”

Kayıtlarımız tarafından görülmektedir ki Kooperatif tarafından CHP  İlçe Başkanına SMS yoluyla gönderilen mesaj kendisine ulaşmıştır. Bunun aksini iddaa edeni ispata davet ediyoruz. Şahsına SMS yoluyla mesaj gönderilmediğini açıklasın kurum olarak özür dilemeye hazırız. Aynı davranışı da kendisinden bekliyoruz.

Amacın ve niyetin bilindiği bu olayın buralara gelmesi çok üzücüdür. Basın yoluyla sormak yerine bizi aramış olsaydı işin doğrusunu öğrenirdi.

Son olarak İznik Zeytin Kooperatifi  “2017/2018 İş yılı Olağan Genel Kurulu Kooperatifimize yakışır bir şekilde icra edildi. Birlik Beraberlik içinde 494 ortağımızın katıldığı genel kurulda gündem maddelerinin tamamı oy birliği ile kabul edildi. Bir kez daha tüm ortaklarımıza teşekkür etmek istiyoruz. Üreticilerimiz adına yapılacak çok işimiz var. Bizler kavga peşinde değil, ortaklarımızın kazancına kazanç katma, ülke ekonomisine değer katma peşindeyiz” .

İZNİK ZEYTİN KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.