Zeytin Kooperatifi Başkanı Sürücü; Veda Edip Yeni Yönetime Destek İstedi

0

S.S. 699 Sayılı İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatif Yönetim Kurulu ve Marmarabirlik delegelerinin seçimi 26 Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Konu ile ilgili açıklama yapan Kooperatif Başkanı Ergün Sürücü; Kooperatif Yönetim Kurulu ve Delegelerinin görev sürelerinin dolması nedeniyle 26 Haziran 2018 Salı günü saat 10:00 da gerçekleştirilecek Genel Kurulda 6 yönetim kurulu üyesi ile 57 delegenin asil ve yedeklerinin seçileceğini bildirdi.

Başkan Sürücü; Kooperatif tarihinde kuruluşundan 40 yıl sonra ilk defa İznik’li bir zeytin üreticisi olan Hidamet Asa’nın Marmarabirlik Başkanı olmasının Kooperatif ve İznik için bir gurur kaynağı olduğunu hatırlatarak, “ Siz değerli ortaklarımızın da destekleri, Marmarabirlik Başkanımız Hidamet Asa ve Kooperatif Yönetim Kurulumuzun bir ekip olarak uyumlu çalışmaları sayesinde ortaklarımıza ve İznik Zeytin Kooperatifimize bir çok hizmet kazandırıldı, uyumlu ekip çalışması başarı ve hizmeti getirdi” dedi.

Yönetim Kurulu olarak bugüne kadar gerçekleştirilen uygulama ve projelerle yetinmeyip geleceğe yönelik birçok proje için de çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Sürücü; Ortaklarımıza ve Kooperatifimize kazandırılacak yeni hizmetler için 26 Haziran 2018 Salı günü gerçekleştirilecek, Yönetim Kurulu ve Delege seçiminin yapılacağı Genel Kurulda Kooperatif ortaklarının mevcut ekibe bugüne kadar verdikleri desteği sürdürmelerini beklediklerini ifade etti.

Başkan Sürücü; İznik Kooperatifinde son 10 yılı Yönetim Kurulunda olmak üzere idari kadroda çeşitli kademelerde toplam 42 yıl görev yaptığını, uzun dönem bir görev süresinden sonra, görev almak isteyen arkadaşlarının önünü açmak, ailesine de vakit ayırmak düşüncesiyle Yönetim Kurulu listesinde yer almak istemediğini, Yönetim Kurulu ve Delege aday listesindeki arkadaşlarına desteğini sürdüreceğini söyledi.

Kooperatif Yönetim Kurulu ve Delege seçiminin zeytin üreticisi ortaklar, Kooperatif ve Marmarbirlik camiası için hayırlı olması temennisiyle sözlerini tamamladı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.