ZABITA METİN SARGIN ve FİKRET AKIN EMEKLİ OLDU

0

İznik Belediyesi Zabıta Komiseri Metin Sargın ve Zabıta memuru Fikret Akın görev sürelerini doldurmalarının ardından emekli oldular. Emekli personele  İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta tarafından plaket takdim edildi.

1993 yılında İznik Belediye Başkanlığında göreve başlayan Metin Sargın 28 yıllık hizmet süresini doldurarak emekliye ayrıldı. 1962 doğumlu ve 3 çocuk babası olan Metin Sarğın, plaketini aldıktan sonra mesai arkadaşlarıyla tek tek vedalaşarak belediyeden ayrıldı.

1989 yılında İznik Belediye Başkanlığında göreve başlayan Fikret Akın 32 yıllık hizmet süresini doldurarak emekliye ayrıldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Fikret Akın, plaketini aldıktan sonra mesai arkadaşlarıyla tek tek vedalaşarak belediyeden ayrıldı.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ise yaptığı konuşmada ” İznik Belediyesine uzun yıllar boyunca hizmet etmiş, Zabıta Komiserimiz Metin abimizi ve Fikret Akın arkadaşımız tebrik ediyorum. Yapmış oldukları hizmetlerden dolayı şahsım, Belediyemiz çalışanları ve ilçe halkı adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.