Yeşiller: Hastane konusunda İktidar ve Muhalefet kafasını kuma gömmekten vazgeçsin

0

Geçtiğimiz Mart ayında kuruluşunu tamamlayan Yeniden Refah Partisi ilk olağan genel kurulunu yapmış kongrede başkanlığa Mustafa Panzehir seçilmişti. Çalışmalarına devam eden Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz gün ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi.

Yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam ettiklerini belirten İlçe Başkanı Mustafa Panzehir üye kayıtlarının da devam ettiğini belirtti. Teşkilatlanmaya önem verdiklerini belirten 2. Başkan Oktay Yeşiller “ biz birlikte güçlüyüz yapmış olduğumuz faaliyetleri ilçe divan kurulunda üyelerimiz ile paylaşarak İznik gündemini değerlendiriyoruz. İznik Devlet Hastanesinde yaşanan olumsuzlukları da yakından takip ediyoruz. Devlet hastanesi ile ilgili de hiçbir girişimde bulunulmaması ve kangren haline gelen hastanemiz tüm vicdanları yaralıyor. Biz Yeniden Refah Partisi olarak göreve hazırız gelin hep birlikte hastanemize kaybettiği itibarını yeniden kazandıralım. İktidar ve muhalefet partisi kafasını kuma gömmekten vazgeçsinler. Vatandaşlarımız çözüm bekliyorlar” dedi.

Yeniden Refah Partisinin ilçe divan kuruluna Bursa İl başkanı Naim Öztürk’te katılarak ülkedeki gelişmelerden bahsetti. Toplantıda kurulduğu günden bugüne kadar İznik’te yapılan faaliyetler ve alınan kararlar üyeler ile paylaşılarak teşkilatlanmanın önemine değinildi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.