Yeniden Refah Partisi Afet Bölgesinde

0

Yeniden Refah Partisi Bursa İl Başkanı Naim Öztürk yönetim kurulu üyeleri ile birlikte afetten etkilenen köylüleri ziyaret etti.

 

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı yönetim kurulu üyeleri ve İznik İlçe teşkilatı üyeleri ile birlikte sel ve doludan zarar gören Müşküle, Kaynarca ve Sarıağıl köylerine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Çarşamba günü İl Başkanı Naim Öztürk başkan yardımcısı Kamil Epik ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İznik’e geldi. Heyeti İznik İlçe Başkanı Mustafa Panzehir ve yönetimi karşıladı.

 

Heyet dolu ve yağmurdan zarar gören Müşküle, Kaynarca ve Sarıağıl mahallelerine giderek meydana gelen hasarı yerinde inceleyip çiftçi ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

 

Yeniden Refah Partisi il başkanı Naim Öztürk’e dert yanan çiftçiler üretim yaparken girdilerin yüksek olması ve arazi tapularının hala dede ve babalarının üzerinde olduğu için çiftçi kayıt sistemi yaptıramadıklarını için tarım sigortası da yaptıramadıklarını söyleyerek doğal afetlere maruz kaldıklarında borçlarını ödeyemediklerini belirttiler. Çiftçilerin dertlerini dinleyen İl başkanı Naim Öztürk “Yeniden Refah Partisi iktidarında Allah’ın izniyle çiftçilerimizin tekrardan bu milletin baş tacı olması için hertürlü bilimsel ve matematiksel çalışmalar yapılıyor ve her şey eksiksiz olarak hazırlanıyor. Çare milli görüştür, çare Yeniden Refah Partisi’dir sizlerin dertleri ülkenin dertleridir. Üreten bir toplum oluşturacağız, hiç şüpheniz olmasın. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın, hepinize geçmiş olsun” dedi.

 

İl başkanı Naim Öztürk il başkan yardımcısı Kamil Epik ile birlikte Sarıağıl Köy Müzesini ziyaret ederek müze özel defterini imzaladı.

 

 

 

medyum

Leave A Reply

Your email address will not be published.