AMERİKA’NIN SİLÂH MAFYASI

0

Geçen haftalarda yazmıştım; Amerika Birleşik Devletlerini üç mafya yönetir! Uyuşturucu mafyası, silâh mafyası, para (yahudi) mafyası.

Silâh mafyası devamlı yeni yeni silâhlar bulup, hiç aralıksız bu silâhları imal ettiği için bir yerlerde savaş çıkarmalı ki bunları satabilsin.1960’lardan beri Vietnam’dan başlayıp, Orta Doğu’ya yerleşti. Silâh alıp ta ne yapacak dediğimiz Arap yarımadası ülkeleri bile (çoğu beylik,emirlik) trilyonlarca dolarlık silâh aldılar da bize silâh yardımında bulunmaya kalkışıyorlar!

Savaş sınırımıza geldi dayandı. ABD’ si, AB’ si sıkıştırıp duruyor savaşa girelim diye ama, Allahtan aklı eren idareciler var da bu tuzağa düşmüyorlar.

PKK – PYD – IŞİD – TAK (pkk’nin derin yapılanması) vs. derken bizi kışkırtmak ve savaşa sokmak için Ankara’yı, İstanbul’u kana buluyorlar ki tahrik olalım, o tuzağa düşelim. Dün gene (pazar günü) Ankara kana bulandı. Deniyor ki; İstihbarat bu patlamalara daha önceden haberdardı. ABD elçiliği kendi yurttaşlarına yer de belirterek o bölgeye gitmemeleri için uyarmış. Peki niçin tedbir alınmadı. Yazık değil mi ölenlere, kolu bacağı kopan, gözlerini kaybedenlere. İstihbaratta mı bir zaaf var yoksa tedbirde mi?

Kalın sağlıcakla Osman ŞAPCI

Leave A Reply

Your email address will not be published.