KÖPEK YEDİĞİ EKMEĞE İHANET ETMEZ

0

Geçtiğimiz hafta Eskişehir’de açıklık bir alanda onları her gün besleyen bir kadının köpekler tarafında parçalandığını yazdı gazeteler. Ben inanmadım. Çünkü köpekler yedikleri ekmeğe ihanet etmezler. Size iki misâl vereceğim.

Her yaz Şarköy’e iki üç defa gidiyoruz. Deniz kenarındaki parklardan birinde otururken yanımıza bir köpek geldi. Sevdik okşadık eşim elindeki yiyeceklerden verdi, yedikten sonra patisini eşime uzattı diğer patisi ile de ayağına bastı, kalkmasın diye. Üç ay kadar sonra tekrar gittiğimizde aynı parka girip oturduk, o köpek geldi eşime patisini uzattı sevdirdi kendini!!!

Avrupa’nın bir şehrinde bir memur her gün işine giderken parkta gördüğü bir köpeği okşayıp yiyecek birşeyler verir. Akşam adamın çıkacağı saatte de köpek orada onu bekler, adam da onu okşayıp geçer. Bir gün adamcağız trafik kazasında vefat eder. O köpek senelerce o saatte oradan hiç ayrılmaz ve orada can verir. Şehrin belediyesi de oraya “vefanın sembolü” olan köpeğin heykelini diker.

Şimdi siz de o kadının köpekler tarafından parçalandığına inanacak mısınız?

Kalın sağlıcakla Osman ŞAPCI

OLTAYA TAKILANLAR

KOMİK BİR FIKRA

* İtalya’da bir iş adamının “Altyapı ve Ulaştırma bakanı” nın oğluna 10 bin euro değerinde bir “rolex” saat hediye ettiği ortaya çıkınca baba bakan istifa etmiş. Amma komik değil mi?

* Geçtiğimiz günlerde bir büyük partimiz olağan genel kurulunu yaptı ve tek aday olan başkanını demokratik bir seçimle seçti!!! O Ş

Leave A Reply

Your email address will not be published.