Vestel’den Şehit ve Gazi Aileleri’ne İftar

0

VESTEL İznik Bayii Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

 

Grand Nicea Hotel’de verilen iftar yemeğine,  şehit yakınları ile gaziler ve ailelerinin yanı sıra, İznik Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR, İlçe Jandarma Komutanı Tuncay Doğan, İznik Müftüsü Üzeyir Yavaş, sivil ve askeri erkanı, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

 

Ramazan ayında sevgi, hoşgörü ve kardeşliğin vurgulandığı gecede Muharip Gaziler Derneği adına İbrahim Eroğlu yaptığı konuşmada; Dini vecibemizi yerine getirdiğimiz bu mübarek günlerde böylesine güzide bir toplulukla iftar yemeği yemenin mutluluğunu bizlere bahşettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

VESTEL Bayii Öznur Kurt; “Bu vatan için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizi yetiştiren ve onların emaneti sizler ve kıymetli gaziler bizim için çok değerlisiniz. İftar programımıza iştirak ederek bizleri çok mutlu ettiniz” dedi.

 

Gerçekleştirilen iftar yemeğinden sonra en değerli varlığı canını vatanı, bayrağı, namusu ve mukaddesatı uğruna seve seve feda eden şehitlerimizi ve ahirete intikal etmiş olan gazilerimiz için İlçe Müftüsü Üzayir Yavaş tarafından dualar edildi.

 

İftar programının ardından Gaziler Derneği adına İbrahim Eroğlu Öznur Kurt’a teşekkür plaket verdi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.