Vatan Partisinin Belediye Başkan Adayı Hamdi Tekdemir

0

Vatan Partisi’nin İznik Belediye Başkan Adayı Hamdi Tekdemir oldu.

Tekdemir adaylık başvurusunu Vatan Partisi Bursa İl Yönetimi yetkilileri ile birlikte yaptı.

İlçe seçim kuruluna adaylık başvurusunu yapan Tekdemir, başvurusu sonrası yaptığı açıklamada “diyorum ki;  Milli Kent önce bağımsızlık. Demokratik kent, halk meclisi ile yönetilecek. İnsancıl kent Önce vatandaş diyeceğiz. Toplumcu kent, önce dayanışma önce elbirliği diyeceğiz. Özgür Kent söz halkın diyeceğiz. Çağdaş kent, önce aydınlanma. Doğal kent, ilçemiz önce yeşil olacak, önce gölümüz mavi olacak. Güzel Kent, İlçemizin sanatçılarımızın güzel elleri ile güzel olacak. Kadıncıl Kent, kadınlarımız önde olacak. Çocuğun ve geleceğin kenti, geleceğimiz olan gençlerimize güvence olarak güzel kent miras bırakacağız. Engelsiz kent, engellilerimize özen göstereceğiz” dedi.

Adaylığının ardından Tekdemir seçim manifestosunu da açıkladı.

ÜRETEN İZNİK PROGRAMI

izmir escort bayan

1- Uluslararası Çini Sanatı Festivali yapılmasını sağlayarak gerek İznik tanıtımı gerekse Çinimizin gelişmesine katkıda bulunulmasını sağlayacağız.

2- İznik DSİ tarafından yapılmış olan dinlenme tesisi kamu kurumları arası görüşmelerle yeniden düzenlenerek Dinlenme Tesisi olarak halka arz edilecektir.

3- Çakırca bölgesinde su tarımına uygun çalışmalar yapılarak, özellikle manda üretim alanlarına teşvik edilip istihdam oluşturulacaktır.

4- İznik gölü çevresindeki göl kirletici fabrika ve tesislerin çevre zararlanmalarını engelleyecek tüm denetimler ve yasal zorunluluklar yapılacaktır. İznik Halkının ve Bursa’nın Suyuna Sahip Çıkacağız.

5- İznik’in yüksek manzaralı alanına ulaştıracak şekilde göl üzerinde oluşturulacak bir platformdan teleferik yapılacak.

6- Ayosofya müzesi orjinal haline sadık kalınarak müze olarak halka arz edilecek ve ‘TARİHİNE SAHİP ÇIK” mottosuyla Tüm Uluslarası Turizime açılacaktır.

7- İznik’in Unesco Dünya Mirası çalışmalarında hak ettiği yeri bulacak.

8- Öğrencilerin ulaşım kartlarını bedelsiz hale getirip ücretsiz ulaşım sağlayacağız.

9- Yatırımlar bütün köylere ulaşacak. Yeni istihdam imkanları ile İznik’in genci işsiz kalmayacak.

10- İznik Kadın Dayanışma ve Üretim Kooperatifini ilçemize kazandıracağız.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.