Vadandaşın müdahalesi yangının büyümesini önledi

0

İznik’te bir firmaya ait sebze paketlemede kullanılan plastik kasaların bulunduğu alanda yangın çıktı. Koyutürk ilköğretim okulunun karşısında çıkan yangın korkuya sebep olurken çıkan siyah duman ilçenin birçok yerinden görüldü.

Koyutürk İlköğretim okulunun karşısında bulunan bir zeytin bahçesinde depolanan plastik kasalar bir anda alev alarak yanmaya başladı. İlçenin birçok yerinden görülen siyah duman korkuya sebep olurken, yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Yangın Beyler Mahallesi Koyutürk İlköğretim Okulunun karşısında bulunan alanda meydan geldi. Burada bulunan plastik sebze meyve kasaları bir anda alev aldı. Yangına ilk müdahaleyi çevrede bulunan esnaflar ve vatandaşlar yaptı. Yanmayan kasalar elbirliği ile yangından uzaklaştırılarak yangının daha fazla büyümesi önlendi.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına alarak söndürdü. Dumanlar ilçe merkezinde pek çok bölgeden görülünce vatandaşlar panik oldu. Yangınla ilgili tahkikat başlatıldı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.