Usta; Öncelik tesis ve yüzme havuzu olacak

0

Başkan Usta’dan İznikspor Beyzbol takımına ve Yönetimine Yemek…

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta Pazar günü gerçekleştirilen Beyzbol turnuvasında Türkiye 2. Olan takıma ve İznikspor Yönetimine Bungalov Tesislerinde yemek verdi. Usta yemekte yaptığı açıklamada sportif başarılar tabiî ki önemlidir ama bizim önceliğimiz tesis ve yüzme havuzu olacak dedi.

Bungalov tesislerinde düzenlenen yemeğe Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, İznikspor Beyzbol Takımı oyuncuları, İznikspor Başkanı Tuncay Akın ve Yönetim Kurulu üyeleri ile İznikspor Teknik Direktörü Metin Şahin katıldı.

Yemek sonrasında bir konuşma yapan Başkan Kağan Mehmet Usta ” çok şükür sezonu kupa ile açtık yeni kurulmasına rağmen Türkiye ikincisi olan Beyzbol takımımızı ve sporcularımızı kutlarım. İznikspor kulübümüze de tüm branşlarda başarılar dilerim. Sportif başarılar elbetteki çok önemlidir fakat geriye dönüp baktığımızda İznikspor klübünün geleceği için gerekli adımların atılmadığını görüyoruz, klübün bir tesisi bile yok bizim önceliğimiz tesis yapmak olacaktır ayrıca İznik’te ihtiyaç haline gelen birde yarı olimpik yüzme havuzu yapacağız küçük çocuklarımız burada yüzme öğrenecekler” dedi.

İznikspor Başkanı Tuncay Akın yaptığı konuşmada “ bizleri bu gururu yaşatan Beyzbol takımımızı canı gönülden kutluyorum. Bizim için bir başka mutlulukta beyzbol takımımızda yer alan 8 oyuncumuzun Milli takıma seçilmesi olmuştur. Tüm bu süreçlerde klübün en üyük destekçisi başkanımız Kağan Mehmet Usta olmuştur kendisini de sizlerin huzurunda teşekkür ederim” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.