Mutluluğa “EVET” Dediler…

0

İznik Belediye Meclis Üyesi Asiye Çalışkan ve Mahmut Çalışkan’ın kızları Ceren, Rana ve Süreyya Eken’in oğulları Volkan ile Saklıbahçe’de yapılan düğünle hayatlarını birleştirdi.

Geçtiğimiz Cuma günü Saklıbahçe Düğün salonunda Belediye meclis Üyesi Asiye Çalışkan’ın biricik kızı Ceren ve Volkan Eken’in düğün törenine vardı. CHP’li meclis üyesi olan Çalışkan’ın kızının Düğün törenine siyasilerde akın etti. Salonu hınca hınç dolduran davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak oldular. Düğün eğlencesi gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Düğünde bir de sürpriz yaşandı Nilüfer eski belediye Başkanı Mustafa Bozbey eline mikrofonu alarak  “Ormancı” isimli türküyü söyledi. Bozbey davetlilerden büyük alkış aldı.

Düğüne CHP il başkanım Hüseyin Akkuş ve yönetimi,  CHP Genel Başkan Yardımcıları Lale KARABIYIK ve Orhan SARIBAL,  CHP Milletvekili Erkan AYDIN, CHP Büyükşehir Belediye  Başkan adayı Mustafa Bozbey,  Parti Meclisi üyesi Gamze Pamuk Ateşli, Osmangazi ilçe başkanı Mete Akyolcular ve yönetimi, meclis üyeleri Hasan Keleşoğlu ve Bülent Özdemir,  Orhangazi ilçe başkanı Ender Teke, meclis üyeleri Soner Yıldırım, Hüdayi Demir ve Hayrettin Bal, Harmancık ilçe başkanı Haşim Ali Arıkan, Yıldırım meclis üyeleri Nimet Yıldız, Şahin Sevinç, Haşim Öztürk, İznik ilçe başkanı Sadullah Esiyok ve yönetimi, İlçe Kadın kolları Başkanı Berrin Öztürk ve yönetimi, Gençlik kolları Başkanı Koray Baykara, İl gençlik kolları Başkan yardımcısı Argun Gürol, Geçmis dönem il baskanı Şadi Özdemir ve Muharrem Or, gecmis dönem ilçe başkanı Ayan Özer ve Nejdet Sert, İznik Belediyesi Meclis üyeleri İsmail Aydemir ,Ömer Alperen Özen, Kadir Yüksek, Hüseyin kutlu, Müceher Egemen, İsmail Topuz ve birçok seçkin davetli katıldı.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.