Ünlü Oyuncuyu İznik’te Köpek ve Arılar Saldırdı

0

Ünlü oyuncu Burcu Kara Göllüce’de bahçeden yemiş toplayacağı sırada arıların saldırısına uğradı. Arılardan kaçmak için koşan ünlü oyuncuyu komşunun köpeği de bacağından ısırdı.

youtube haber

Ünlü oyuncu Burcu Kara’ya dedesinin İznik’teki köy evindeki bahçesinde arılar saldırdı. Açık kovanının olduğu yöne koşan ünlü oyuncunun, vücudunu arılar sardı. Korku içindeki 39 yaşındaki oyuncuyu kaçarken de komşusunun köpeği ısırdı.

 

Ölümden döndüğünü belirten ünlü oyuncu  “Kuzenimle ağaçtan incir topluyorduk. İlk önce 2-3 tane arı geldi. Daha sonra sayıları artınca kuzenim, eliyle uzaklaştırmaya çalıştı. Korkup kaçınca, 10’dan fazla arı üzerime kondu. Panikle ikimiz de ayrı tarafa koştuk. Gittiğim yönde kovanı açık arılar vardı. O yüzden bir anda hepsi vücudumu sardı.  O sırada komşumuzun köpeği de bana saldırdı ve ayağımı ısırdı. Hızlıca komşumun evine sığınıp, hemen kendimi banyoya attım ve suyun altına girdim. Üzerimdeki arıları o şekilde temizledim. Yaklaşık 15 tane arı soktu. Doktor alerji ilacı verdi. Ertesi gün göz kapaklarımdan bile arıların iğnelerini çıkardık.” Dedi. Güzel oyuncunun şu an sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.