Uçan Tekmeyle Öğrencisini Hastanelik Etti

0

https://www.facebook.com/uguriznikgazetesi/videos/10156289149071100/

Çiçekli Mahallesi ilköğretim okulunda bir öğretmenin uçan tekme attığı öğrenci hastanelik oldu.

İznik’te Pazartesi günü göğsüne öğretmeni tarafından tekme atılan 9 yaşında ki öğrenci aynı günün akşamı fenalaştı. Minik öğrenci iç kanama nedeni ile ameliyata alındı.
Olay Pazartesi günü Çiçekli Mahallesi ilkokulunda yaşandı. İngilizce öğretmeni Hasan C.Ş (32) arkadaşları ile okul bahçesinde oynayan Berkan Gergin (9)’e henüz bilinmeyen bir nedenle tekme attı. Göğsüne aldığı darbe ile yere düşen küçük çocuğa olayı gören sınıf öğretmeni Seda Petekkaya müdahale etti.

Berkan Gergin babası ve öğretmeni tarafından İznik Devlet Hastanesine götürüldü. Burada sağlık kontrolü yapılan Berkan Girgin evine gönderildi. Gece mide bulantısı şikayeti ile tekrar rahatsızlanan küçük çocuğun hastaneye götürüldüğünde iç kanama geçirdiği tespit edildi.

Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılan Berkan göğsüne aldığı darbe sonucu akciğerinde ödem ve kanama olması nedeniyle ameliyata alındı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmen hakkında soruşturma başlattı. Baba Burhan Girgin, aynı öğretmenin daha önce de başka bir öğrenciyi kaldırıp yere vurduğunu, psikolojik sorunları olduğunu iddia etti. Baba Burhan Gergin Jandarmaya giderek öğretmen hakkında şikayetçi oldu.

Bu akşam yapılan açıklamada dayakçı öğretmenin Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturmanın sağlıklı sürdürülmesi için akşam saatlerinde açığa alındığı belirtildi. İznik Cumhuriyet savcılığıda konuyla ilgili soruşturma başlattı.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.