Şener ailesinin mutlu günü

Muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler...

0

İznikli iş insanı İsmail Şener’in oğlu Bartu Şener ile Abdullah Cihan’ın kızı Tuğba gerçekleşen muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

 

Saklıbahçe Düğün Salonunda gerçekleşen törende gelin ve damat alkışlar eşliğinde salona girdiler. Genç çift, kendileri için hazırlanan sahnede ilk danslarını ederken; daha sonra davetliler de genç çifte eşlik ettiler. Düğün pastasının kesilmesinin ardından ise takı merasimi gerçekleştirildi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Şener ve Cihan  aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

 

Düğünde Esra Akman Sahne Aldı…

Saklıbahçe’de gerçekleşen düğünde Bursa’nın sevilen sanatçılarından Esra Akman sahne aldı.

Bursa’nın güçlü seslerinden ve beğenilen sanatçıları arasında yer alan Akman, sahne aldığı düğünde  güçlü sesi ve sevilen şarkıları ile davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Akman’ın söylediği şarkılarla genç çift ile arkadaş, dost ve akrabaları gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendiler. Düğünde İnegöl Kafkas ekibinin gösterileri de konuklardan büyük alkış aldı.

İznik Gazetesi ailesi olarak genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.