Sargın’dan Belediye Personeli ve Meclis Üyelerine Karanfil

0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın belediyede görevli bayan personele meclis üyeleri ile birlikte Kadınlar Günü dolayısıyla karanfil dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla sabah saatlerinde belediye binasına gelen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ilk olarak meclis üyeleri Müceher Egemen, Meral Dönmez, Necmettin Çömez ve Öner Erim ile birlikte ellerine aldıkları karanfiller ile birimleri tek tek dolaştılar. Bayan personele uzattıkları karanfiller ile 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladılar.

“BİZİ BİZ YAPAN KADINLARIMIZ”

Başkan Belediye Personeline karanfil verdi

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında” Bugün Belediye Meclis Üyelerimiz Müceher Egemen, Meral Dönmez, Necmettin Çömez ve Öner Erim ile birlikte belediye personelimizin kadınlar gününü kutladık. Bu vesile ile doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Bu vesile ile başta şehit annelerimiz olmak üzere, şahsen hayatımın her anında bana destek olan ve yürekten desteklerini her anımda hissettiğimiz Sevgili Eşim Hacer Sargın ve tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.