Sargın; Benim üzerimden siyaset yapmayın

0

Görevimizin sonuna geliyoruz bugün hem sizlerle bir veda niteliğinde buluşmak hem de şahsım ile ilgili bazı konulara açıklık getirmek istiyorum dedi.

Malum seçim dönemi başladı her şey havada uçuşuyor Öyle bir zamandan geçiyoruz ki her şey her yerde her şey darmadağın ne insanlık kalmış, ne vicdan kalmış ne haya kalmış, ne edep, ne ar ne namus kalmış herkes birbirini karalama derdindi ben 20 seçim geçirdim böyle karalamaların yaşandığı bir dönem görmedim dedi.

Bakın arkadaşlar ben belediye başkan adayı değilim ama ne hikmetse sahalara inildiği zaman bizi beceriksizlikle suçlayanlar hazine arazilerini sattı diyenler mi ararsınız böyle bir seçim sürecinden geçiyoruz. Şükürler olsun biz gök kubbede bir hoş seda bıraktığımıza erzincan escort inanıyoruz. Ben burada doğdum, burada yaşadım ve İznik’te yaşamaya da devam edeceğim. Benim her kesimden arkadaşlarım var ben tabiî ki onlarla görüşeceğim bundan doğal ne var bakınız anketlere baktığınızda CHP seçmeninin yüzde 4.5’i Osman Sargın’a oy veririm diyor ben onları nasıl dışlayabilirim. İyi Parti’nin yüzde 6’sı bana oy veririm diyenlerden. Ben bu iş için bedel ödedim arkadaşlar şimdi diyorlar ki Osman Sargın başka partilere çalışıyor bunu ispatlamayan namerttir. Bakın arkadaşlar ben paraşütle Ak partiye gelip sonrada Belediye Başkanı olmadım, paraşütle gelipte ilçe başkanı da olmadım ben bunların bedellerini ödeyerek geldim. Ben 1976’dan beri siyasetin içerisindeyim şimdi de tarafım belli ve Ak Parti için hizmet ediyorum. Başka bir siyasi partiye yandaş olma gibi bir tavrım olmamıştır. Ben İznik’te yaşayan herkesi seviyorum çünkü bu İznik bana inandı güvendi bu cennet ilçeye hizmet etme şansı verdi. Bun vatandaşlarıma teşekkür etmeyeyim de ne yapayım. Ben kimseyi ayrıştırmam. Biz eğer beceriksiz isek 28 adet koskoca binayı nasıl yaptık, İznik sahilini nasıl yaptık, 9 adet göleti nasıl yaptık, 8 adet düğün salonunu nasıl yaptı, 5 adet sebze meyve alım merkezini nasıl yaptı, 9 adet Zeytin alım merkezini, 120 kilometre yolu nasıl yaptı. Ben Ak Partinin Belediye başkanı olarak bu göreve geldim ve 5 senede bu hizmetleri yaptım el insaf diyorum bundan sonra da Ak Partili olarak yoluma devam edeceğim kimse benim üzerimden siyaset yapmasın. Benim başka partilere çalıştığı söyleyip elimizde videolar var diyenler bunları yayınlamazsınız namertsiniz. Ben susup konuşmamaya çalışıyorum ama beni rahat bırakmıyorlar. Allah rızası için bu işleri bırakın ve çalışmalarınıza bakın. Emek sarfetmeyen, bedel ödemeden ahkam kesmesinler.

Toplantının sonunda Osman Sargın basın mensupları ile 11 yıldır sorunsuz bir şekilde çalıştığını ifade ederek, insan aynı yastığa baş koyduğu eşi ile bile bazen sorun yaşayıp kalp kırabiliyor. Bende belki istemeden kalbinizi kırmış olabilir benim hakkım varsa sizlere helal olsun dedi. Yerel medya mensupları da başkana haklarını helal etti.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.