SABIRSIZ DUA (MUHAMMED FATİH DUR)

0

Son dönemlerde özellikle Türkiye de kitap okuma oranında önemli bir düşüş varken tüm bunlara inat Sabırsız Dua isimli şiir kitabını çıkartan sevgili Muhammed Fatih Dur’ un ilginç hayat hikayesini İznik Gazetesi ekibi olarak yazmak istedik.

1996 doğumlu olan Muhammed Fatih lisans eğitimini Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Radyo-Televizyon ve Sinema bölümünde tamamlayan ve hemen sonrasında Kanal 7’de ve İttifak Gazetesi ve EnSonHaber’de editör-muhabir olarak çalıştı. Üniversite hayatı boyunca çeşitli kurumlarda fotoğrafçılık yaptı. Şu anda da Fatih Belediyesi İletişim Ofisi’nde çalışma hayatına devam eden Muhammed Fatih Dur son dönemlerde hayalini olan Sabırsız Dua isimli kitabını sevgili okuyucularına ve kitap Dünyasına sonunda ulaştırmayı başardı.

Sabırsız Dua kitabının perde arkasında büyük bir kalp kırıklıkları olan yazarımızın, 48 sayfalık şiir kitabı tüm kitapçılarda ve çeşitli platformlarda sizleri bekliyor.

Kitap hakkında çeşitli okuyucular tarafından yazılmış bir çok sözler var ama en can alıcısını siz değerli okuyucularımız için yer vermek istedik.

“Sabırsız Dua” bir ilk kitaba göre yer yer dikkat çekecek dizelere sahip “Bakmam sana, gözlerim değişir”. “Hangi kuş getirmez sesini?” gibi dizeler buna örnek olarak verilebilir Ara ara anlatının öne çıktığı ve daha çok ben dilinin hâkim olduğu şiirler biraz daha işçilikle gelecek vadediyor. Sosyal konu- lar da elbette şiirlerde alıyor yerini Şairin, toplumuna yabancı kalması söz konusu olamaz kuşkusuz Öyle de olmuş Uzun bir yola çıkılmaya niyet edilmiş. Bizde İznik Gazetesi ekibi olarak sevgili genç yazarlarımızdan biri olan Muhammed Fatih Dur’a sanat hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

Leave A Reply

Your email address will not be published.