PROTOKOLDEN MORAL ZİYARETİ

0

Türkiye genelinde hızla yayılan koronovirüse karşı ilk tedbirleri uygulayan belediyelerin başında gelen İznik Belediyesi Sosyal mesafe için pazaryerinde sergilere şerit çekti.

İznik Kaymakamı Bülent Bayraktar, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bektaş, Belediye Meclis Üyesi Avukat Halil Çakır, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tuncay Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Asil, İlçe Tarım Müdürü Levent Kurtaraner ve İznik Seyyar Pazarcıları Yaşatma Derneği ile birlikte pazarcı esnafını gezerek moral ziyaretinde bulundular.

İznik Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Esnaf ile müşteri arasında sosyal mesafe kuralına uymaları için şerit çektiler. Ayrıca pazaryerinin iki noktasında maske ve eldiven dağıtımı, dezenfekte ve ateş ölçme uygulaması yapılıyor.

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta” İznik Belediyesi olarak ilçemizde koranavirüs nedeniyle bugüne kadar tüm önlemleri alıp uyguladık. Ana Caddeleri ve sokakları dezenfekte ettik ve etmeye devam ediyoruz. Pazarcı esnafımızın her zaman yanındayız. Onlarda kurallara uyarak bizlere destek veriyorlar. Sosyal mesafe kuralı gereğince ekiplerimiz şerit çekerek pazarcı esnafımıza yardımcı oluyor. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz devletimiz tarafından koyulan kurullara eksiksiz olarak riayet etmeleridir. Hep birlikte başaracağız” dedi.

İznik Seyyar Pazarcıları Yaşatma Dernek Başkan Yardımcısı Ahmet Çakar yaptığı konuşmasında” İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’ya sizlerin bizler için aldığı tedbirler için teşekkür ederim. Bu gün birçok bölgede yaşanan kargaşalar sizlerin aldığı tedbirler ve bizlerinde bu tedbirlere uymamız sebebiyle sorunsuz bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi. İznik Belediye Başkanlığı ise pazarcı esnafın içlerini ısıtması için çorba ikramında bulundu.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.