ORHANGAZİ – İZNİK GÜNEY YOLUNDA FECİ KAZA 5 YARALI!

Orhangazi'de Gürle kavşağında meydana gelen trafik kazasında iki ticari araç kafa kafaya çarpıştı, ortalığın savaş alanına döndüğü  kazada aynı araç içinde bulunan 5 kişi yaralandı. 

0

Kaza bu sabah saat 07.45 sıralarında Orhangazi – İznik güney yolu Gürle mahallesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yan yoldan ana yola çıkış yapmak isteyen 74 yaşındaki Şerif Mehmet Kovaç idaresindeki 16 RAM 40 plakalı ticari araç ile, İznik istikametinden Orhangazi’ye  doğru seyir halinde  olan  ve içinde sürücü İbrahim Yılmaz ile birlikte 5 kişinin bulunduğu  16 JN 514 plakalı hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Ortalığın savaş alanına döndüğü Kaza sonrası her iki araçta çarpışmanın şiddeti ile savrulurken, aynı  aracın içinde sürücü İbrahim Yılmaz ile birlikte bulunan  Hakan Yılmaz, Remziye Sezer, Fatma Yılmaz, Mine Aksu yaralandı.

Daha sonra ihbar üzerine olay yerine Orhangazi ve Gemlik’ten çok sayıda sağlık ekipleri ile , yanma tehlikesi bulunan hafif ticari araç için itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yaralı 5 kişi burada  yapılan ilk müdahalelerinin ardından Orhangazi ve Gemlik Devlet Hastanesi acil servislerine sevk edilirken, olay yerinde  güvenlik önlemi alan Jandarma ekipleri yaşanan kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.