Muhteşem Sünnet Düğünü İle Erkekliğe İlk Adımını Attı..,

0

İznikspor Teknik Direktörü Yunus Emre Ülker ve Bankacı Özlem Ülker’in biricik oğlu Mehmet Emre muhteşem bir düğünle erkekliğe ilk adımını attı.

Yunus Emre Ülker ve eşi Özlem Ülker’in biricik oğulları Mehmet Emre Saklıbahçe’de düzenlenen görkemli sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımı attı. Çok sayıda davetlinin katıldığı sünnet töreni Mevlüt ve Yemek ikramı ile başladı. Aynı günün akşamı sünnet eğlencesi ile devam eden sünnet düğününe spor ve siyaset camiasından bir çok davetli katıldı. İznikspor Yönetim kurulu ve futbolcularda cemiyete eksiksiz olarak katılarak Yunus Emre hocanın bu mutlu gününe ortak oldular.

Pazar günü akşamı Saklıbahçe’de gerçekleşen sünnet düğününe İznikli ses sanatçımız Orhan Balık ve ekibi sahne aldı. Sünnet eğlencesi gece geç saatlere kadar neşe içinde geçti. Gecede tüm konuklarla tek tek ilgilenen Yunus Emre –Özlem Ülker çifti oğullarının bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm konuklara teşekkür etti.

Sünnet düğününe katılan konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar Orhan Balık,’ın seslendirdiği şarkılarla doyasıya eğlendiler. Gecenin finalini ise sünnet babası Yunus Emre Ülker yaptı. Ülker mikrofonu eline alarak Aldırma Gönül isimli parçayı seslendirdi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.