Müftü Üzeyir Yavaş İznik’e veda etti

6 yıldır İznik’te görev yapan Müftü Üzeyir Yavaş’ın tayini Pamukova ilçesine çıktı.

0

İznik Müftüsü Üzeyir Yavaş için bir veda kahvaltısı düzenlendi. İznik Kaymakamı Recai Karal, Belediye Başkan yardımcısı Faruk Davarcı, MHP ilçe Başkanı Hüseyin Çetin, Zeytin Kooperatifi Başkanı Yakup Sevinç, Milli Eğitim Müdürü Muhammed Asil, Halk Eğitim Müdürü Yücel Doğan,  Bursa İl Müftü vekili Faruk Güneş, Gemlik, Mustafa Kemalpaşa, Nilüfer ve Siirt müftüleri ile İznik İlçe Müftülüğünde görevli imamlar katıldılar.

 

2017 yılında İznik’e atandığını söyleyen İlçe Müftüsü Üzeyir Yavaş “ İznik bu zamana kadarki görev yaptığın en güzel yerlerin başında geliyor. Burada çok güzel anılar biriktirdim. Çok güzel işlere imza attık, projelerini hazırladığımız bazı projelerimiz var onlarıda arkadaşlarımızın tamamlayacağından hiç şüphem yok. 6 yıl geçmiş inanın çok çabuk geçti İznik’i ve buradaki arkadaşlarımızı unutmayacağım. Zaten çok uzağa gitmiyorum bundan sonraki görev yerim Sakarya Pamukova olacak. Benim için düzenlediğiniz bu veda toplantısı için hepinize teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

 

Düzenlenen programda Kaymakam Recai Karal bu zamana kadar ki yaptığı hizmetlerden dolayı Müftü Üzeyir Yavaş’a başarı belgesi ve bir plaket takdim etti. İznik Belediye Başkan Vekili Faruk Davarcı’da Müftü Yavaş’a İznik’i daima hatırlaması ve anımsatması için İznik Motifleri ile bezeli bir çini vazo hediye etti.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.