MODERN BALIK PAZARI FAALİYETE BAŞLADI

0

İznik Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Modern Balık pazarında faaliyetler başladı.

İznik Belediyesi tarafından inşası tamamlanan modern balık pazarında vatandaşlar artık rahat ve sağlıklı bir ortamda alışverişlerini yaparak, içerisinde bulunan balık lokantasında da balıklarını yiyebilecekler. Mevcut kapalı halk pazarı karşısında inşası tamamlanan balık pazarı ile vatandaşlar tüm alışverişlerini de tek bir alanda yapmış olacak.

İZNİK YENİ ESERLERLE GELECEĞE HAZIRLANIYOR

İznik Belediyesi tarafından hayata geçirilen dev eserlerle şehrin çehresi değişerek, geleceğe emin adımlarla ilerliyor.Bu kapsamda yapılan Modern Belediye Binası, Kültür Merkezi, Huzur Evi, sebze ve meyve alım merkezleri, çok amaçlı salonlar, tarımsal yatırımlar, sahil projesi, kırsal kalkınma çalışmaları kapsamında hayata geçirilen Eko Turizm Tesisi gibi onlarca eseri geçen 4 yılda hayata geçiren İznik Belediyesi bu eserleri vatandaşların kullanımına sunmaya başladı.Bu eserlerden biri olan İznik Modern Balık Pazarı’ndan İznikliler alışveriş yapmaya başladı.

Modern Balık Pazarı 700 metrekare kapalı alana sahip. Ayrıca 14 adet dükkan, 1 adet mescid,sosyal alanları ve bir lokanta salonu bulunmakta.Balık Pazarı ilçenin mevcut kapalı Pazar yeri karşısında bulunuyor.

Leave A Reply

Your email address will not be published.