Mithat Körler’den unutulmaz konser

İznik Belediyesi'nin sahil kenarında düzenlediği yaz akşamları etkinlikleri kapsamında Usta Sanatçı Mithat Körler Sahne aldı. İzniklilerin doyasıya eğlendiği gecede Usta Sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla büyük beğeni topladı.

0

Ünlü Sanatçı Mithat Körler, İznik’te sevenleriyle bir araya geldi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Körler, kendi şarkılarının yanı sıra günümüzün sevilen parçalarını da seslendirdi. Körler’i dinlemeye gelen vatandaşlar unutulmaz bir gece yaşadı.

 

Yağmurlu bir havaya rağmen sandalyeleri ile alanı dolduran vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadılar. Mithat Körler ve Boğaziçi Orkestrasının seslendirdiği birbirinden güzel parçalara İznikli sevenleri hep bir ağızdan eşlik etti. Konser alandaki ortamı çok beğenen Körler, sahneden inerek sevenlerinin arasında parçalarını seslendirdi. “Bu akşam sahneye hiç çıkmayacağım tüm parçalarımı sevenlerimin arasında seslendireceğiz İznik çok güzel, çok güzel bir belediye başkanı var, bizleri en iyi şekilde ağırladı Kağan başkanıma çok teşekkür ederim. Ben de onun samimiyetine güvenerek şarkılarımı sizlerin arasında okuyacağım. Sizlerde bana eşlik ederseniz çok sevinirim. Yağmur yağacak diye korktuk ama hafif bir yağmur geçişi ile atlattık, şimdi konser zamanı hep birlikte eğlenelim” dedi.

 

Körler 80’ler ve 90’lara ait söylediği şarkılar ile nostalji yaşatırken günümüzün sevilen parçalarını da yorumlayarak gençleri de sevindirdi. Konserin tamamını dinleyenlerin arasında söylediği parçalar ile tamamlayan körler bol bolda selfi çektirdi.

 

Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta sosyal medya paylaşımına “Bu akşam yine muhteşemdiniz. Tam yağmur yağdı yağacak derken öylesine güzel bir konser oldu ki görülmeye değerdi. Eşsiz ezgilerini Hemşehrilerimizin arasında hep birlikte söyleyen değerli sanatçımız Mithat Körler’e, sizlere ve emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yarın akşam aynı yerde aynı saatte yine buluşalım” notunu düştü.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.