MHP’li Meclis Üyesi Ersöz İYİ Parti’ye Katıldı…

0

MHP’li İznik Belediyesi Meclis üyesi Mustafa Ersöz, partisinden istifa ederek, İYİ Parti’ye geçti. Belediye meclisinde MHP’nin koltuk sayısı böylelikle 2’ye düşerken, İYİ Parti’nin meclisteki sandalye sayısı da 1’e yükseldi.

2014 yerel seçimlerin de MHP’den belediye meclis üyesi seçilen Mustafa Ersöz, Pazar günü Bursa’da gerçekleşen İYİ Parti Bursa İl Kongresine katıldı. MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katılan Ersöz’e kongrede parti rozeti takıldı.

Partisi MHP’den istifa eden İznik Belediye Meclis Üyesi Mustafa Ersöz merakla beklenen açıklamasını sosyal medya hesdabından yaptı. Ersöz açıklamasında  “Değerli dostlarım, 46 yıldır bir şekilde içinde bulunduğum MHP’den istifa ettim. Gerekçelerim: Partinin siyasi iktidar olma hedefinden vazgeçerek bir başka bir siyasi partinin bagajında siyasi ikbal araması. Daha evvel karşı çıktığı, ülkeyi diktatörlüğe sürükleyecek olan, kral yetkileriyle donatılmış Başkanlık Sistemine destek vermesidir. Ülkemizde sevgi ve saygı dilini hakim kılmak, parlementer sistemi yaşatmak, hukukun üstünlüğünü yeniden tesis etmek, kısacası “İYİ bir Türkiye” misyonuyla kurulan İYİ Partiye geçtim. 50 yıllık arkadaşım Mustafakemalpaşa Belediye Meclis Üyesi Selami Sevim de İYİ Partiye geçti. Rozetimi emekli öğretmen arkadaşım İYİ Parti Genel İdare Kurulu üyesi Abdullah ALAGÖZ taktı” dedi.

Belediye meclisinde MHP’nin koltuk sayısı 2’ye düşerken, İYİ Parti’nin meclisteki sandalye sayısı da 1’e yükseldi

Leave A Reply

Your email address will not be published.