“Maske Kimsin Sen”e bir tepkide Taşdöğen’den

Film çekimi için İznik'te bulunan ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen Fox Tv'de yayınlanan ve büyük tepki çeken "maske kimsin sen" adlı yarışma programının kültürümüzle örtüşmediğini bunun neden insanlara pompalanmaya çalışıldığını anlamadığı söyledi.

0

Masked Singer olarak bazı ülkelerde yayınlanan bir format Türkiye’de de ‘Maske Kimsin Sen’ ismi ile FOX TV’de yayın hayatına başladı. Programın ilk bölümünde satanizm ve pagan ritüellerinin açıkça sergilendiği anlar büyük tepki çekti. Ailelerin çocukları ekran karşısında olduğu saatlerde yayınlanan programa RTÜK inceleme başlattı. Bursa’nın İznik ilçesinde ilk filmini çekmek için hazırlıklara başlayan oyuncu Selahattin Taşdöğen’de gazetecilere yaptığı açıklamada bu programın kültürümüzle örtüşmediğini ve bunu neden insanlara pompalamaya çalışırlar anlamış değilim ifadelerini kullandı.

Oyuncu Selahattin Taşdöğen profösyonel anlamda yapımcılığını üstlendiği ilk filmini çekmek için Bursa’nın İznik ilçesine geldi. Filmi ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Taşdöğen yayınlanmasının ardından Türkiye’nin gündemine oturan ve büyük tepki çeken programla ilgili açıklamalarda bulundu. Taşdöğen “ bir program yapılacaksa o toplumun nabzı bir yoklanır bizim kültürümüz buna müsait mi değimli burada verilmek istenen nedir Satanizm ve Paganizm bizim kültürümüzle örtüşmeyen her zaman hayır dediğimiz olaylardır bunu niçin insanlara pompalamaya çalışırlar neden böyle bir iş yaparlar bunu çözmüş değilim. Biz yapılan bu tür pompalanan işlerle o kadar yozlaştık ki kendi kültürümüzden örf ve adetlerimizden o kadar çok uzaklaştık ki değer verdiğimiz o ritüellerin hepsini tek tek kaybettik” dedi.

 

 

 

 

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.