Kota tartışmalarına Gökbulut’tan açıklama geldi

0

AK Parti İznik İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut, zeytin üreticinin kota sıkıntısına ortak çözüm yolu bulacaklarının altını çizerek bir açıklama yaptı.

 

Gökbulut, “ Zeytin üreticilerimizin sıkıntılarını görüyoruz. Marmarabirlik yönetim kurulunun da bu sıkıntıları azaltmak adına çalışmaların yaptığını duyuyoruz. Ortaklarımızın sıkıntısı ürününü verecek yer bulamamasıdır. Ama bu konuda Marmarabirlik’i de düşünmek zorundayız. Kuruma da zarar gelmemeli. Marmarabirlik yönetim kurulu başkanı Hidamet Asa ile kotası dolan ortaklarımızın iri dane ürününü alması için görüşeceğim. Tabi burada bir şeyi de unutmamak gerekir. Tüccarın ürünü çok ucuza aldığı bu dönemde Marmarabirlik’e sahip çıkmalıyız” dedi.

 

NE ZAMAN ÖDERSE ÖDESİN

 

Gökbulut, açıklamasının devamında: “Gerekirse ürünü alsın, bedellerini de ne zaman öderse ödesin. Ak Parti ilçe başkanlığı olarak üreticimizin yarasına merhem olmaya çalışıyoruz. En kısa sürede konuya netlik kazandıracağız. Yaşanacak olumlu gelişmeden sonra da üreticimizi Marmarabirlik’e sahip çakmaya davet ediyoruz. Bugüne hep kadar üreticinin yanında olan Marmarabirlik’in yine üreticimize sahip çıkacağına inanıyorum. Ayrıca Marmarabirlik olmaz ise ne olur sorusunu her ortak kendine sormalıdır. Konuyla ilgili gelişmeleri en kısa sürede üreticilerimize duyuracağız” ifadelerini kullandı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.