Kızılcahamamda Müze Buluşması…

0

İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta Kızılcahamam kampında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile İznik Müzesi için buluştuç

Ak Parti’nin Kızılcahamam Kampı hafta sonu gerçekleştirildi. Tüm Türkiye genelindeki AK Partili Belediye Başkanlarının katıldığı Kızılcahamam Kampı’na Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katıldı. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’da kampta yer aldı.

 

Ak Parti’nin 31 Mart Yerel seçimlerinden sonraki ilk kampı olan Kızılcahamam Kampı hafta sonu Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, milletvekilleri ve Ak Partili Belediye Başkanlarının katıldığı kampın ilk gününde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da yer aldı ve burada bir konuşma yaptı. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın da katıldığı kampta başkan Usta, bakan ve milletvekilleri ile de bir araya geldi.

 

Kampta Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy ile bir görüşme gerçekleştiren başkan Usta “ Kızılcıhamam kampı bizim için çok olumlu geçti, burada Kültür ve Turizm bakanımız Mehmet Ersoy ile bir görüşmemiz oldu. İznik Müzesinin açılması için 1,5 milyon liralık kaynağın yatırım planına alındığını belirtti. Yatırım planına alınan meblağ ile Müzenin Teşhir Tanzimi ile Müştemilat Yapımı ve Çevre Düzenlemesi gerçekleştirilecek. Bu düzenlemelerin tamamlanmasının ardından bu sene içerisinde inşallah Müzemiz ziyarete açılacak ” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.