Başak Çakır: ‘Hayallerinizi Gerçekleştirmeye Hazırız’

0

İznik’te geçtiğimiz yıl hizmete giren Kito Mutluluk Atölyesi bu yaza damgasını vuracak. Evlenecek, nişan yapacak, sünnet cemiyeti hazırlığında olanların en çok tercih ettiği adreslerden biri olan Kito Mutluluk Atölyesi, birbirinden güzel aksesuarlar ile büyük ilgi görüyor.

İznik’te kurulan ve internet üzerinden aldığı siparişler ile Türkiye’nin bir çok yerine ürün teslimatı yapan Kito Mutluluk Atölyesi yaz sezonuna oldukça iddialı bir giriş yaptı. En çok evlenecek, nişan ve sünnet cemiyeti yapacaklarının tercih ettiği Kito Mutluluk Atölyesi, özel günlerde büyük ilgi görüyor.

“Hayallerinizi Gerçekleştirmeye Hazırız”

Gelin Buketi ve Aksesuarları, Söz-Nişan Tepsisi, Kına – Nikah Düğün ve tüm özel günleriniz için İsim Etiket çeşitleri, Hediyelikler, Kişiye Özel Tasarımlar, Kapı Süsleri ve doğal Lavantalar ve daha yüzlerce çeşit ürünleri ile hizmet veren Kito Mutluluk Atölyesi, Atatürk Caddesi üzerindeki yerinde müşterilerini ağırlıyor. “Hayallerinizi Gerçekleştirmeye Hazırız” sloganı ile tüm Türkiye’ye ürün gönderimi yapan Kito Mutluluk Atölyesi sahibi Başak Çakır yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

Kito Mutluluk Atölyesi olarak her geçen gün ürün çeşitliliğimizi ve hizmet kalitemizi daha yukarı taşıyoruz. Geçtiğimiz yıl sıfırdan inşa ettiğimiz yeri işyerimizi tasarımsal olarak bizi yansıtıyor. İznik’te hem tasarımlarımız ile hem de ürün çeşitliliğimiz ile büyük ilgi gördük. Bu yaz sezonu öncesinde de hem İznik’ten hem de Türkiye’nin çeşitli yerlerinden sipariş almaya başladık. Müşterilerimin bizlere daha kolay ulaşabilmesi adına sosyal medya hesaplarımız aktif bir şekilde kullanıyor ve sipariş alıyoruz. Yakın bir zamanda internet sitemiz üzerinden de sipariş alımlarına geçeceğiz” ifadeleri kullandı.

Kito Mutluluk Atölyesi – Telefon: 0543 400 7006

Leave A Reply

Your email address will not be published.