Kayıp İsmail Tokkazan Bıçaklanarak Öldürülmüş

0

2 gündür kendisinden haber alınamayan İznik’in Çakırca Mahallesinde yaşayan ve nakliyecilik yapan İsmail Tokkazan (43), Yalova’nın Esadiye Köyünde ormanlık alanda bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu.

Çakırca mahallesinde kamyonu ile nakliyecilik yapan İsmail Tokkazan, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde İstanbul Hali’ne mal götürdü. Yükünü boşaltan Tokkazan Çakırca’ya dönmek için yola çıktı. Yolda ablası ve kardeşleri ile telefonda görüşen Tokkazan’dan daha sonra bir daha haber alınamadı. Tokkazan eve dönmeyince ailesi durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Sosyal medyada da Tokkazan’ın fotoğrafları paylaşılıp arama çalışması başlatıldı. Polis ve Jandarma ekipleri de ihbar üzerine arama çalışması başlattı. Sabah saatlerinde yol devriyesine çıkan jandarma ekipleri Tokkazan’ın 34 FHH 15 plakalı kamyonunu Yalova’nın Esadiye Köyü mevkiinde bulundu. Aramaları bu bölgede yoğunlaştıran jandarma ekipleri, araçtan yaklaşık 100 metre ileride ormanlık alanda İsmail Tokkazan’ın cansız bedenine ulaştı. Yapılan ilk incelemede Tokkazan’ın vücudunda çok sayıda bıçak yarası belirlendi. Durumu öğrenerek olay yerine gelen Tokkazan’ın ablası ve kardeşleri, sinir krizi geçirdi.

Evli ve 1 çocuk babası İsmail Tokkazan’ın ablası Rahime Tosun, kardeşinin cinayete kurban gittiğini iddia etti. Abla Tosun, Kardeşimle telefonla görüştüğümde S.K. isimli iflas etmiş bir arkadaşına rastladığını, bu kişinin sinir krizi geçirdiğini anlattı. Kardeşim nakliyecilik yapıyordu. Dün de işten dönüyordu ve yanında 30-40 bin lira para vardı. S.K kardeşimde para olduğunu biliyor ve bir yerde onu bekleyip arabasına binmiş sanıyorum. Evden kaçmış, eşinden boşanmış bir kişi. Kardeşimi takip etti herhalde. Arabaya binip, sonra da krize giriyorum diyerek kardeşimi araçtan indirmiş diye düşünüyorum. Kardeşimi onun öldürdüğünü düşünüyoruz” dedi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından  İsmail Tokkazan’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Yalova Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili geniş tahkikat başlatan Yalova Jandarması, cinayet şüphelisi S.K.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.