Kayıp çoban gölette ölü olarak bulundu

0

Çamoluk mahallesinde koyunlarını otlatmak için dün sabah evden çıkan ve geriye dönmeyen Ahmet Sağdıç’ın (60) gölette cansız bedeni bulundu.

Çamoluk Mahallesinde koyunlarını otlatmak için dün sabah çıktığı evine geri dönmeyen Ahmet Sağdıç’ın (60) cansız bedeni, bulundu. Sağdıç’ın köpeği Duman’ın ısrarla kenarında havladığı gölette arama yapan ekipler, boğularak öldüğü ortaya çıkan Sağdıç’ın cesedine ulaştı.

İznik’e bağlı Çamoluk mahallesinde çobanlık yapan Ahmet Sağdıç, dün sabah koyunlarını otlatmak için evinden çıktı. Akşam eve dönmeyen Sağdıç’ın ailesi, jandarmaya haber verdi. İznik jandarma ekipleri dün gece arama çalışması başlattı. Koyunları otlattığı bölgedeki göletin kenarında Sağdıç’ın şapkasını bulan jandarma, göletin içerisinde de ölmüş bir koyun olduğunu fark etti. Sağdıç’ın suya düşen koyunu kurtarmak için gölete girip, boğulmuş olma ihtimali üzerine yoğunlaşan jandarma, AFAD ve Deniz Polisi’ne haber verdi. Bölgeye gelen AFAD ekibi ve dalgıçlar bu sabah gölette arama çalışması başlattı.

DUMAN, GÖLETİN YANINDAN BİRAN OLSUN AYRILMADI

Gece boyu süren arama çalışmaları, sabah saatlerinde de devam etti. Gece boyunca göletin yanından ayrılmayan Ahmet Sağdıç’ın “Duman” isimli köpeği ise sürekli aynı bölgeye giderek havladı. Köpeğin havladığı bölgede arama çalışmalarını yoğunlaştıran dalgıçlar Ahmet Sağdıç’ın cansız bedenine ulaştı.

Boğularak öldüğü belirlenen Sağdıç’ın sopasını ise elinde sıkıca tuttuğu görüldü. Cesedi kıyıya çıkarılan Sağdıç’ın başından köpeğinin ayrılmaması ise herkesi duygulandırdı.
Sağdıç’ın cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli tıp kurumuna gönderildi.

 

 

kızların sizi mutlu etmesini istiyorsanız denizli escort sitesine gidin.

Leave A Reply

Your email address will not be published.