Kayıp babayı Jandarma ve AFAD arıyor

0

İznik’te dün akşam evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan bir çocuk babası Mehmet Ali Koldaş’ı  (49) bulmak için jandarma ve AFAD ekipleri seferber oldu.

 

Göllüce köyünde yaşayan Koldaş, iddiaya göre dün akşam saat 19.00 sıralarında  evden çıktı. Bir çocuk babası Koldaş, bir daha dönmedi. Cep telefonunu da evde bıraktığı öğrenilen babadan haber alamayan ailesi durumu akrabalarına söyledi. Köyde arama çalışması yapan akrabalar, kayıp şahısa ulaşamadı. Ve jandarmaya bilgi verildi. Bugün sabah saatlerinden itibaren Jandarma ve arama kurtarma  ekipleri Koldaş’ı arama çalışması başlattı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Göllüce mahalle muhtarı Osman Bayer; “Köyümüz sakinlerinden Mehmet Ali Koldaş arkadaşımız dün akşam saat 19:00 sıralarında marketten alışveriş yaptığı alışveriş sonrasında bir daha kendisinden haber alınamadığı bilgisi var. Sakin biriydi AFAD, İHH, NAK, ANDA, ve  NİLÜFER arama kurtarma ekipleri ile sivil ekipler köy halkımızda katıldığı yaklaşık 500 kişilik bir ekip arama çalışmaları yapıyorlar. Dün gece de aradık İnşallah olumlu bir netice alırız daha önce köyümüze böyle bir olay yaşanmamıştı. Arama çalışmalarımız devam ediyor” Dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.