Karakaş tam gaz…

0

Millet İttifakı Belediye Başkan adayı Kenan Karakaş meclis üyelerinin belirlenmesinin ardından sahaya inerek tam gaz çalışmalara başladı.

Seçim çalışmalarına  Ziraat Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi ve Ticaret odası ziyaretleri ile başlayan Karakaş, sırası ile Bayındır Mahallesi, Ömerli, İnikli ve Gürmüzlü mahallelerini ziyaret etti. Beraberindeki yoğun bir kalabalıkla ziyaretlerini gerçekleştiren Karakaş’a vatandaşlarda büyük ilgi gösterip bağrına basıyor. Karakaş yaptığı konuşmalarda “dertlerinizi biliyoruz derman olmaya geliyoruz” diyerek mahallelerin sorunlarını tek tek dile getiriyor.

Kıraathanelerde yaptığı konuşmalarla mahallenin sorunlarını dile getirip çözüm önerilerini de ortaya koyan Karakaş “biz dersimizi iyi çalıştık, başkanlığım dönemimde buradaki bir çok mahalleye dokunmuştuk. İnanın ben ve ekibim dersimizi çok iyi çalışıyoruz, yaşadığınız bölgenin sorunlarına sizler kadar hakimiz. Göreve geldimiz günün ertesi günü değişim başlayacak, bizler İznik’i hep birlikte yönetmeye talibiz. İnşallah Bursa’da Mustafa Bozbey, İznik’te de bu kardeşiniz Belediye’yi kazanacak. Büyükşehir marifeti ile elinizden alınan bazı imkanlarınız sizlere geri verilecek. Öncelikle minibüslerinizi size derhal geri vereceğim ve muhtarlığın emrinde olacak, köylü kullanacak. Köylümüzün olan Vakıf arazilerini ise  satmayacağız. Biz vatandaştan almaya değil vermeye geliyoruz” dedi.

buca escort

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.