İznik’te Feci Kaza 3 Ölü 1 Ağır Yaralı

0

Dün gece İznik Yenişehir kara yolu Devlet Su İşleri önünde meydana gelen feci kazada 3 kişi öldü bir kişi ise ağır yaralandı.

İznik-Yenişehir karayolu DSİ önünde iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma anında iki motosiklette alev aldı. Her iki motosiklette bulunan 4 kişiden 2’si yaranarak bir kişi de çarpmanın etkisiyle olay yerinde can verdi.

Dün gece yaşanan feci kazada süratli giden iki motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile iki motosiklet de alev alırken motorda bulunan Alper Varol (32) ve Kadir Şarlı (30) feci şekilde yanarak can verdi. Vedat Samur (44) ise kazanın şiddeti ile olay yerinde hayatını kaybetti. Nurgül Sever (18) isimli 1 kişi ise ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşlar araçlarındaki yangın tüpleri ile kazaya müdahale ederek güvenlik ve sağlık ekiplerine bilgi verdi. Kaza yerine gelen 112 ekipleri 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek yaralı olan Nurgül Sever’i ambulansla İznik Devlet Hastanesine kaldırdı. İlk müdahalesi yapılan Sever, hayati tehlikesi bulunduğu için Bursa’ya sevk edildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Leave A Reply

Your email address will not be published.