İZNİK’TE ÇİFTE MUTLULUK

İznik’te 2 erkek kardeş, sevdikleri 2 kız kardeş ile aynı gün kıyılan nikahla hayatlarını birleştirdiler.

0

İznik’te yaşayan Vedat ve Sedat Gül kardeşler, Gülseren ile Gülsevim Atlı kardeşlerle aynı gün evlenme kararı aldılar. Eşine zor rastlanacak bir düğüne imza atan kardeşlerin düğünüde ailelerin mutluluklarını ikiye katladı.

İznik’te dünya evine giren kardeşler, çifte düğün yaptı. Vedat ve Sedat kardeşler, Gülseren ile Gülsevim kardeşlerle aynı anda evlenerek İznik’te benzerine zor rastlanır bir nikah törenine imza attı. Demir Düğün Salonunda gerçekleşen çiftlerin nikahını İznik Belediyesi Nikah Memuru Önder Öncü kıydı.

Katılımın oldukça yoğun olduğu düğün töreninde genç çifti aile dostları ve akrabaları bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Böylesine mutlu gecede gönüllerince eğlenme fırsatı bulan çiftlerin heyecanları görülmeye değerdi. Evlatlarının mürüvvetini gören Gül ve Atlı aileleri kendilerini yalnız bırakmayan aile dostlarına ve konuklara tek tek teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

Demir Düğün Salonunda gerçekleşen düğünde çalınan oyun havaları ile genç çiftler ile arkadaş, dost ve akrabaları gecenin sonuna kadar gönüllerince eğlendi.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.