İznikspor’dan BAL’lı Galibiyet 4-0

0

Yeşil-Beyazlı temsilcimiz deplasmanda oynadığı maçta Görükle İpekspor’u 4-0 mağlup ederek ligde 2’inci sıraya yükseldi.

Geçen haftayı maç yapmadan BAY geçen temsilcimiz İznikspor Pazar günü deplasmanda Görükle İpekspor’a konuk oldu. Maça hızlı başlayan temsilcimiz aradığı golü 32. dakikada Mert ile bularak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

İkinci Yarı Coştuk

Maçın ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf temsilcimiz betist
İznikspor oldu. 55 dakikada farkı ikiye çıkaran Mustafa Kara, 76 ve 90+3 dakikalarda attığı goller ile hattrick yaparak maçın adamı oldu. Kalecimiz Atakan’da yaptığı iki kritik kurtarış ile maçın farklı kazanılmasında büyük rol oynadı. Taraftarlarımızın oylamasında ise Osman oynadığı futbolla göz doldurdu.

Sakat ve Cezalı Yok

İznikspor Cumartesi günü kendi evinde kritik bir maça çıkacak. mariobet Aynı puanı paylaştığı Sölöz Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan temsilcimizde sakat yada cezalı futbolcu bulunmuyor. Tam kadro olarak çalışmalarını sürdüren İznikspor’da hedef sahasında ilk galibiyetini alarak seyircisine 3 puanı hediye etmek ve namağlup ünvanını devam ettirmek olacak.

Zeytin Kampanyası Devam Ediyor

Sosyal medya üzerinden taraftarlar tarafından İznikspor’a destek amaçlı olarak başlatılan zeytin toplama kampanyası son hızıyla devam ediyor. İzniksporumuza destek olmak adına zeytin vermek isteyen vatandaşlarımız yönetim kurulundan herhangi bir kişi ile irtibata geçtiği taktirde ilgili arkadaşlar evinize kadar gelerek bağışlayacağınız zeytini alıyorlar. Haydi İznik az çok demeden İznikspor’umuza destek olalım.

Soyunma odasında galibiyet selfi’si

 

1xbet

Leave A Reply

Your email address will not be published.