İZNİKSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

0

2018-2019 Sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlı temsilcimiz yeni sezon hazırlıklarına başladı. İlçe stadında gerçekleşen ilk antrenmanı izleyen İznik Belediye Başkanı Osman Sargın futbolculara ve teknik heyete yeni sezonda başarılar dileyerek herzaman İznikspor’un yanında olduğunu söyledi.

İznik İlçe Stadyumunda 2018-2019 sezon hazırlıklarına başlayan İznikspor’un ilk antrenmanını Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznikspor Başkanı Gökhan Demir ve İznikspor Kulübü Yöneticileri izledi. Antrenman sonunda futbolcularla tek tek ilgilenen heyet Teknik Direktör Yunus Emre Ülker’den takımın genel durumu hakkında bilgi aldı.

Takımın durumu ile ilgili gazetemize açıklama yapan İznikspor Kulübü Başkanı Gökhan Demir “2018-2019 sezonunda geçen senenin iskeletini bozmayarak eksik gördüğümüz mevkilere 5 yeni transfer yaptık. Bu sezon Alanyaspor’dan Osman Tuna, Didimspor’dan Metin Tura, Çanakkale Spor’dan Yavuz Demir, Yenişehirspor’dan Serhat Binici ve Yalovaspor’dan Hakan Alpyürek’i takımımız renklerine kattık. 15 Ekim de başlayacak yeni sezon için çok sıkı çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm takımımıza başarılar diliyorum” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarına ilk antrenmanla başlayan İzniksporlu futbolculara İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’dan her alanda destek sözü geldi.

Başkan Sargın açıklamasında “İznikspor futbol takımımızı 2018-2019 sezonunu antrenmanın ziyaret ederek desteklerimizin kendileriyle olduğunu hissetmelerini istedik. İlçemizin sporun her alanında temsil edilmesi için belediyemiz olarak canla başla çalışıyoruz. Gerek su sporları, gerek salon ve saha sporları olmak üzere birçok branşta İznik ismi yankılanıyor. Çocuklarımız, gençlerimiz İznik’in ismini sporla duyursun istiyoruz. İznik’imizin, İznikli gençlerimizin sporda elde etmiş oldukları başarılar bizleri ve tüm İznik’i gururlandırıyor. Ben bu vesile ile 2018-2019 sezonunda İzniksporumuza kolaylıklar diliyor, güzel ve başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.