İZNİKSPOR SON MAÇTA ŞOV YAPTI

0

Geçtiğimiz hafta şampiyonluğu garantileyen temsilcimiz İznikspor seyircisi karşısında oynadığı ligin son maçında ligde kalma mücadelesi veren Bağlarbaşıspor’u 7-0 mağlup etti.

 

Pazar günü İznik ilçe stadında oynanan ligin son maçında Bağlarbaşıspor klübü İznikspor’a jest yaparak seremoni öncesinde şampiyon takımı alkışladı. Bağlarbaşı için hayati bir öneme sahip olan bu maçı kaybeden Bağlarbaşıspor bir alt kümeye düştü.

 

Seyircisi önünde maça hızlı başlayan İznikspor ilk dakikalarda adeta bir futbol resitali ortaya koydu. Rakip kalede ard arda pozisyon üreten temsilcimizde ilk gol genç Cemal’den 24. dakikada geldi. 1-0.

Ataklarını sıklaştıran ve rakibe top göstermeyen İznikspor 32 dakikada Emre’nin attığı gol ile farkı ikiye çıkardı.

 

  1. dakikada orta sahanın dinamosu Hasan güzel bir plase vuruşla ilk yarının skorunu tayin etti. 3-0

 

İkinci yarıya’da istekli başlayan taraf Yeşil-Beyazlar oldu. Oyuna sonradan giren Furkan 52. dakikada attığı golle durumu 4-0 yaptı. 65 dakikada Muhammet güzel bir kafa golü ile farkı 5’e çıkardı. 81. dakikada ise ceza sahası dışından topa sert vuran Batuhan enfes bir gole imza attı. 90’a giden topta kaleci çaresiz kaldı. Maçın son golü ise yeni transfer Yunus’tan geldi. 86. dakikada attığımız gol ile maç 7-0 sona erdi.

 

Bağlarbaşı spor rakibinin son on dakikada iki gol bulması ve iznik’te aldığı yenilgi ile küme düştü.

 

SÜPER AMATÖR KÜMEDE PLAY-OFF HEYECANI…

 

Süper Amatör kümede PLAY-OFF mücadelesi verecek 6 takım belli oldu. Gruplarını şampiyon bitiren İznikspor, Çakırlıspor, Mustafakemalpaşaspor Belediye ile 2.sırada bitiren Burgazspor, Karadeniz Güvenspor ve Kurtuluşspor BAL ligine yükselmek için mücadele edecekler.

 

Maçlar 9 Nisan Pazar günü başlayacak. Çarşamba ve  hafta sonu oynanacak müsabakalar tek devreli lig usulüne göre tarafsız sahalarda oynanacak. İznikspor ilk maçını Pazar günü saat 16:00’da Fidyekızık sahasında Karadeniz Güvenspor ile oynayacak.

 

ÜZÜMSPOR KÜME DÜŞTÜ

 

Süper Amatör Kümede mücadele eden diğer temsilcimiz Elbeyli Üzümspor  ise maalesef küme düştü. B grubunda mücadele eden Üzümspor oynadığı 23 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik ve  16 mağlubiyet ile 15 puan toplayarak ligi 11. sırada bitirerek küme düştü. Üzümspor önümüzdeki dönem bir alt ligde mücadele edecek.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.