İZNİKSPOR SEZONU AÇTI…

Takımı baştan sona yenileyen ve flaş transferler yapan temsilcimiz İznikspor sezon açılışını yaptı.

0

Süper Amatörün iddialı takımı İznikspor son 2 sezondur kıl payı kaçırdığı Bölgesel Amatör lige bu sezon yükselmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak sil baştan yeni bir takım kurdu.

 

Teknik adam Metin Şahin koordinatörlüğünde yeni sezon çalışmalarına start veren İznikspor bu sezon neredeyse kadronun tamamını yeniledi. Sadece Erhan Şahin’i kadroda tutarken, Geçtiğimiz sezon Süper amatör kümede gol kralı olan Mehmet Çağrı Alpaslan ve yine stoper Semih Durmuş’u Çakırlıspor’dan, Mustafa Berk Kara’yı Anadolu Üniversitesi, Ömer Demircan’ı Zaferspor’dan, Şahin Şentürk’ü  Mustafakemalpaşaspor Belediye’den, Şafak Tiryaki’yi  Bandırma Eti’den, Burak Yıldır’ı Bozcaada’dan, Ahmet Can Bağırtkan’ı Zonguldak Devrek’den, Emre Aktaş’ı Bucak Belediyespor’dan, Rabit Emin Yıldırım’ı Nilüfer Belediyespor’dan, Gürkan Sefil, Muş Anavatan, Alperen Asa ve Abdullah Emir Bircan’ı Zaferspor’dan, Mücahit Emre Şahin’i Karadeniz Güvenspor’dan, gecen sezon kadroda yer alan ve ara transferde başka Kulübe giden forvet Ferdi Yeşilışık’ı transfer ederken çok önemli isimleri kadrosuna kattı.

 

Pazartesi günü ilçe stadyumunda Kurban kesiminin ardından Dualarla çalışmalarına başlayarak bu sezon şampiyonluk yaşayıp Bölgesel Amatör lige, sonrasında da profesyonel ligi hedefleyen İznikspor bu sezon yarım kalan hikayesini tamamlamak istiyor.

 

Sezon açılışına katılan İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta futbolculara hitaben yaptığı konuşmada  “ bu sene çok iyi bir kadro kurduğumuza inanıyoruz her maçınızda yanınızda olacağım tesislerimizi yeniledik saha ve stadımız baştan sona yenilendi sizlerden İznikspor’a yakışır şekilde mücadele etmenizi istiyorum. Her maçımızı kazanalım işimizi şansa bırakmayalım. Bu takım her maçını kazanacak güçte.Biz sizin yanınızdayız sizlerde elinizden geleni yapın ve bu sene bu işi bitirelim. Sezon öncesi sizleri Bolu’ya bir haftalık kampa götüreceğiz. Sezona en iyi şekilde başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimizi önce BAL ligi daha sonra ise bir üst lig olarak belirledik. İki senedir yaşadığımız şanssızlıkları biliyorsunuz be sene işimizi şansa bırakmayalım sizlere güveniyorum” dedi.

Leave A Reply

Your email address will not be published.