İznikspor rahat kazandı. 4-0

0

Süper Amatör B Grubunda mücadele eden temsilcimiz cezası nedeni ile Yenişehir ilçe stadında oynadığı maçta Hürriyetspor’u 4-0 mağlup etti.

 

Geçtiğimiz hafta ilk maçına çıkan İznikspor deplasmanda oynadığı maçta Odunluk Spor’a 3-0 mağlup olmuştu. İlk puanını alarak geçen haftayı unutturmak isteyen İznikspor cezası nedeni ile Yenişehir’de oynadığı maçı 4-0 kazanarak derin bir ohh çekti.

 

Cumartesi günü yazdan kalma enfes bir havada oynanan maça hızlı başlayan taraf temsilcimiz İznikspor oldu. Maçın 15. dakikasında penaltı kazanan İznikspor’da topun başına kaptan Melih geçti. Topu ağlarla buluşturan kaptan takım üzerinde ki tedirginliği de atmış oldu. Maçın ilk yarısında başka gol olmazken İznikspor soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

 

İlk yarının son dakikalarında orta saha mücadelesinde futbolcumuz  Çağrı Türk ayak bileğinden sakatlandı. Çağrı ambulans ile hastaneye götürüldü. Çekilen Emar’da ayak bileğinde çatlak olduğu tespit edildi. Çağrı’ın ayağı alçıya alınırken en az 6 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

 

İkinci Yarı Coştuk…

 

Maçın ikinci devresine hızlı başlayan İznikspor 46. dakikada Ufuk Yenisoy’un kafa golü ile farkı ikiye çıkardı. Yediği ikinci golün ardından gardı düşen Hürriyetspor gol bulmak için kalemize yüklense de defansımızı geçemedi. 60. dakikada Şaban’ın ceza sahasına yaptığı ortayı iyi takip eden Semih Türe güzel bir gole imza atarak farkı üçe çıkardı. 74. dakikada Ufuk’un ceza sahası üzerinde düşürülmesi ile serbest vuruş kazandık. Topun başına geçen Hakan harika bir vuruşla topu doksan tabir edilen yere göndererek maçın skorunu belirledi.4-0

 

Galibiyeti taraftarlar ile birlikte kutladılar

 

İznikspor’un cezası nedeni ile Yenişehir’de oynanan maçta Bombarakiler tribündeki yerlerini alarak temsilcimizi 90 dakika boyunca desteklediler. Maçı 4-0 gibi farklı bir skorla kazanan futbolcular galibiyet sevincini tribünlere gelerek taraftarlar ile birlikte kutladılar. Taraftar ve futbolcular hep birlikte üçlü çektiler.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.