İznikspor Rahat Kazandı 3 – 0

0

Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden temsilcimiz İznikspor ligin ilk maçında deplasmanda Kestel Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Temsilcimiz İznikspor bu sezon yaptığı 9 transfer ile hedefini BAL ligi olarak belirledi. Ligin ilk maçına da iddialı bir şekilde hazırlanan İznikspor deplasmanda oynağı maçta üç puanı 3 golle aldı.

Kestel üst sahada karşı karşıya gelen iki yeşil beyazlı ekipte oyuna kontrollü başladı . Ev sahibi ekip Kestel Belediyespor lige gençlerle başlarken İznikspor ise yaptığı transferler ile güçlendirdiği kadrosuyla sahaya çıkarak BAL ligi için bende varım dedi.

Genç Yavuz Sakatlandı
Maçın başlamasının ardından oyuna ağırlığını koyan İznikspor 10. dakika da Yavuz’un sakatlığı ile büyük şok yaşadı. Rakibi ile girdiği hava topu mücadelesinde kafasına aldığı darbeyle kontrolsüz olarak yere düşen Yavuz, ayak bileğinden sakatlandı. Sahada sedye olmadığı için arkadaşlarının sırtında oyun alanını terk eden Yavuz, stada çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan muayenesinde ayak bileğinde kanama olduğu tespit edilen Yavuz’un ayağı alçıya alındı. Yavuz’un en az iki hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Anıl Çatala Taktı

İznikspor yeni transferlerinin oyuna ağırlığını koyması ile oyunu rakip sahaya yıkmayı başardı. 30. dakikada korner kazananan ekibimizde topun başına Şaban geçti. Şaban’ın ortasında karambolde kalan topa Anıl yarım vole ile enfes vurdu. Bu topa kalecinin yapacağı hiçbir şey yoktu. İznikspor bu golle 1-0 öne geçti.

Hakan Sonsuza Vurdu

Golü bulduktan sonra iyice rahatlayan İznikspor golden 5 dakika sonra frikik kazandı. Topun başına geçen Hakan yaklaşık 30 metreden profosyonel liglerde eşine az rastlanır bir gol attı. Barajın üzerinden geçen top doksan tabir edilen yere gitti. 36.dakikada Hakan’ın Firikikten attığı gol ile skoru 2-0 olurken karşılaşmanın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.

Oyunun ikinci yarısında Kestel Belediyespor yaptığı cılız ataklar ile gol aramasına rağmen istediği golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmanın son dakikalarına girilirken İznikspor 88. dakikada Kestel Belediyespor ceza sahası içindeki karambolde defansın uzaklaştıramadığı topu iyi takip eden ve oyuna sonradan dahil olan Mustafa Berk klas bir dokunuş ile topu ağlara gönderdi. Karşılaşmanın geriye kalan bölümlerinde başka gol olmayınca İznikspor 3 puanı 3 golle almasını bildi.

SAHA: Kestel Üst Saha

HAKEMLER: Hasan Kaçar (7), Serkan Yavuz (7), Hatem Yarar (7)

İZNİKSPOR: Atakan (8), Şaban (7), Osman (7), Melih (8), Yavuz (5) (Dk.13 Emre 7), Mesut (7), Hakan (8), Anıl (7), Fatih (7), Mert (7), Abdulhamit (7) (Dk.77 Mustafa Berk 6)

GOLLER: Dk.30 Anıl, Dk.36 Hakan, Dk.88 Mustafa Berk (İznikspor)

Leave A Reply

Your email address will not be published.