İznikspor Nefes Aldı…

0

Temsilcimiz İznikspor Pazar günü ilçe stadında oynadığı alsancak escort maçta Zafer ve Melih’in attığı gollerle rakibini 2-1’le geçerek kümede kalma yarışında İnegöl Doğan Spor’un üzerine çıktı.

Maça hızlı başlayan Temsilcimiz 5. Dakikada Zafer’in ayağından bulduğu golle Gürsu Spor karşısında 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Ali Çakın ile posizyona giren İznikspor iki net posizyondan yararlanamadı. Maçın 10.
Dakikasında ceza sahasında yaşanan karambolde topa elle oynandığını hükmeden hakem beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Sorgun Gürsuspor’a beraberliği getiren golü attı. Mutlak galibiyet hedefleyen takımımız rakip kaleye tüm gücü ile saldırsada aradığı golü bir türlü bulamadı ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya daha istekli ve hızlı başlayan taraf İznikspor oldu, fakat aradığı golü bulamayınca rakip Gürsuspor oyunda dengeyi sağladı. 70. Dakikada onsekiz üzerinde serbest vuruş kazanan İznikspor’da topun arkasına duran topların ustası Melih geçti. Enfes bir frikik golü ile takımını öne geçiren Melih İznikspor’a 3 puanı getiren golü de atmış oldu. Maçta başka gol olmayınca İznikspor en yakın rakibi İnegöl Doğanspor’un mağlup olduğu haftada altın değerinde bir 3 puanın da sahibi oldu. İznikspor aldığı bu galibiyetle rakibinin bir puan üzerine çıktı. Temsilcimiz bu hafta ligden çekilen Pınarbaşıspor ile karşılaşacağından bu haftayı Bay geçerek 3 puanı hanesine yazdıracak. Kümede kalma yarışında en yakın rakibimiz İnegöl Doğanspor ise oynayacağı maçı kaybettiği taktirde ligden düşmesi garantilenecek olan Millet Mahallesi ile evinde karşılaşacak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.