İznikspor Kümede Kaldı…

0

Süper Amatör Küme A Gurubunda mücadele eden temsilcimiz İznikspor evinde oynadığı maçta Yenişehirspor’a mağlup olmasına rağmen rakibi İnegöl Doğanspor’unda mağlup olduğu haftada ligde kalmayı garantiledi.

İznikspor Pazar günü kritik maçta lig lideri Yenişehirspor ile evinde karşılaştı. İznikspor evinde 2-1 mağlup olmasına rağmen düşme mücadelesi veren İnegöl Doğanspor’un da Yıldırım Belediye Spor’a 6-2 mağlup olması ile ligin bitimine bir hafta kala 4 puanlık farkla ligde kalmayı garantiledi.

Ali Çakın Golünü Afrinde’ki Askerlerimiz’e Gönderdi

Pazar günü saat 16:00’da İznik İlçe stadındaki mücadeleye İznikspor hızlı başladı Ali Çakın’ın 12. Dakikada attığı golle temsilcimiz 1-0 öne geçti. İznikspor attığı golden 5 dakika sonra Kolaç’ın golüne engel olamayınca Yenişehirspor maçta eşitliği sağladı. İlk yarıda başka gol olmayınca iki takımda soyunma odasına bu skorla gitti.

İkinci yarıda her iki takımda maça temkinli başladı karşılıklı ataklarla geçen maçta Yenişehirspor 75. Dakikada Emre’nin attığı golle 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca İznikspor evinde Yenişehirspor’a 2-1 mağlup oldu.

İznikspor evinde oynadığı maçta mağlup olmasına rağmen düşme mücadelesi verdiği İnegöl Doğanspor’un deplasmanda karşılaştığı Yıldırım Belediyespor’a 6-2 yenilmesi ile aradaki 4 puanlık farkla ligin bitimine bir hafta kala İznikspor ligde kalmayı garantilemiş oldu.

İznikspor ligin son maçında evinde İsaörensporla formalite maçı oynayacak.

Ligden düşmesi kesinleşen takımlar ise Pınarbaşıspor, Millet Mahallesi ve İnegöl Doğanspor oldu.

Leave A Reply

Your email address will not be published.