İZNİKSPOR KAYIPSIZ DEVAMEDİYOR

İznikspor 1-0 Zaferspor

0

Süper Amatör Küme C grubunda mücadele eden İznikspor zorlu maçta Zaferspor’u tek golle geçerek liderliğini sürdürdü.

Cumartesi günü İznik’te oynanan karşılaşma yoğun yağmur altında oynandı. Süper Amatör küme C grubunda lider durumda olan İznikspor sahasında konuk ettiği Zaferspor’u 83. Dakikada Şahin Şentürk’ün attığı golle 1-0 mağlup ederek 5 de 5 yaparak 15 puan ile yoluna kayıpsız devam etti.

Ligde mağlubiyeti bulunmayan iki takım İznik’te karşı karşıya geldi. İki takımda maça kontrollü başladı. İlk yarıda aradığı pozisyonları bulan taraf Zaferspor oldu. Çok koştular çok mücadele ettiler. İznikspor’a pas yapma fırsatı vermediler. İznikspor’da oyundan kopmadı pozisyon bulamasa da her zaman oyunun içinde kaldı. Zaferspor’dan Halil İbrahim İşçioğlu 44. Dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıya iki takımda golü bulmak adına hızlı başlasa da aradığı pozisyonları bulamadılar. Süre kısaldıkça stres arttı. 70 dakikadan sonra Zaferspor’da yorgunluk belirtileriartmaya başlaması ile birlikte İznikspor rakip sahada daha çok oynamaya başladı. Aradığı pozisyonları bulan temsilcimiz son vuruşları yapamadı. Maça sonradan giren Şahin 83. Dakikada kilidi açan golü attı ve İznikspor’a derin bir ohh çektirdi.  Bu dakikadan sonra rakip kalemizde gol arasa da bu girişimler sonuç vermedi. Mücadele gücü üst düzey olan bu maçta İznikspor rakibini tek golle geçmeyi başardı ve liderliğini sürdürdü.

İznikspor bu hafta deplasmanda Burgaz stadında Burgazspor ile karşılaşacak.

Leave A Reply

Your email address will not be published.