İZNİKSPOR FARKLI KAZANDI 3-0

İznikspor 3-0 Kurtuluşspor

0

Süper Amatör Play-off’ 3. maçında Kurtuluşspor ile karşılaşan temsilcimiz İznikspor 3 puanı 3 golle alarak BAL ligi şansını devam ettirdi.

 

Veysel Karani sahasında karşı karşıya gelen iki takımın mücadelesinde kazanan İznikspor oldu. Beraberliğin 2 takım içinde yaramadığı karşılaşmada takımlar 3 puan için sahaya çıktı. 12 ve 17. dakikalarda Kurtuluşspor defansının ve Kaleci Berkay Karakuzu’nun yaptığı hataları tecrübeli Muhammed Mevdudi Meriç affetmedi ve İznikspor’u 2-0 üstünlüğe taşıdı.

 

İznikspor Volkan Depe ile direğe takıldı, Kurtuluşspor ise 32. Dakikada Kaptanı Yasin Yılmaz ile üst direği geçemedi. Mert Güneş ve Ufuk Yenisoy ile Kurtuluşspor gol pozisyonundan yararlanamazken karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 İznikspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

 

Kurtuluşspor ikinci yarıya risk alarak başladı ve İznikspor kalesine gol için yüklendi, kalesinde gol pozisyonları verdi.  İznikspor Mevdudi,  Furkan Kesikbaş ve Yunus Boyrat ile girdiği pozisyonları gole çeviremedi.  Kurtuluşspor ise Berkan Çelik, Ufuk ve Yasin ile gol pozisyonundan yararlanamadı.  89.dakikada Gökhan Kaya oyuna girdikten 2 dakika sonra skoru belirleyen golü kaydederken maçı İznikspor 3-0 kazanarak puanını 6 yaptı,

 

Pazar günü oynanacak İznikspor – Burgazspor maçı iki takım içinde hayati önem kazandı. İki 6 puana sahip takımın müsabakasında mağlup olan BAL ligi şansını kaybedecek. İznikspor bu maçtan alacağı 3 puanla birlikte BAL ligi için Play-Out oynama şansını kazanacak ve Doğugücüspor ile bir maç daha yapacak.

 

Haber – Foto: Bursaamatör

Leave A Reply

Your email address will not be published.